No-nonsense en basic: Men’s Health Keukenhandboek

Mannen koken anders dan vrouwen. Zonder tierelantijnen. Geen getuttebol op het bord, maar no-nonsense en basic. Mannen houden van simpel, eerlijk en puur. Het Keukenhandboek voor de Man is niet het zoveelste kookboek, maar het eerste naslagwerk dat antwoord geeft op alle praktische vragen voor achter de fornuis.

Welk wapenarsenaal moet je hebben? Wat zijn de slimste snij- en fileertechnieken? Hoe verschaf je jezelf inzicht in maateenheden en het befaamde Fingerspitzengefühl als je een `snufje zout moet toevoegen? Hoe bereid je de beste steaks, visgerechten, pasta- en salademaaltijden?

Experts als 3-sterrenchefs Jonnie Boer en Sergio Herman vertellen je hoe je smaak kunt aanleren. En dankzij de essentiële feiten over koolhydraten, calorieën en pure ingrediënten kun je méér, lekkerder en eerlijker eten zonder dat je cholesterol omhoog schiet. Ontdek de benefits van diepvriesgroenten, citrus- en bosvruchten, paddenstoelen en noten. Ken de feiten over rood vlees. Omarm de gezonde capaciteiten van vette vis, tonijn, knolgewassen, knoflook, eieren en kruiden.

Over de auteurs
Jan Peter Jansen is hoofdredacteur van Men’s Health. Zijn boek ‘Lust! leren dineren op sterrenniveau‘ was een bestseller. Het feit dat hij graag te vinden is in toprestaurants, weerhoudt hem er niet van om thuis zijn fornuis te gebruiken.

Patricia Wit is voorzien van een gourmand-code. Eten!, luidde het motto in Huize Wit. Via proeven en experimenteren leerde zij de wereldkeukens kennen en koken. Haar forte is de gezonde, smaakrijke keuken. Patricia selecteerde de mannelijkste receptuur voor ‘Men’s health keukenhandboek voor de man‘.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:120 succesrecepten zonder vlees
Lees ook:Men’s Health – Vaderbijbel voor echte mannen
Lees ook:Loverboy Manou: Ik wil publieke excuses van Maria Mosterd
Lees ook:Men’s Health Sexbijbel voor vrouwen
Lees ook:Passievol koken met paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.