Koken voor vier personen voor negen euro

John Smeets was van beroep chef-kok, maar heeft de laatste tien jaar meer in de gevangenis doorgebracht dan in een professionele keuken. Omdat de kwaliteit van het gevangeniseten te wensen over laat heeft hij een kookboek geschreven voor gedetineerden. Voor negen euro kookt hij een smakelijke hoofdmaaltijd voor vier personen. Daardoor is het kookboek ook geschikt voor iedereen met een smalle beurs.

Het boek bevat 155 pagina´s met eenvoudige, snelle, smakelijke, gezonde en goedkope gerechten. De recepten zijn zeer gevariëerd, zoals eenpansgerechten, vegetarische, rijst-, pasta-, vlees- en groentegerechten. Tussendoor geeft hij tips hoe je ingrediënten het beste kunt bewaren en hoe je goedkoop kunt inkopen. De opbrengst van het boek komt ten bate van Support for Justice, een organisatie die in het buitenland gedetineerde Nederlanders ondersteunt.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:‘Vegetarische Verrukkingen’ van Wakker Dier
Lees ook:120 succesrecepten zonder vlees
Lees ook:Kookboek van Margriet (en Sonja)
Lees ook:Happinez bundelt verrukkelijke vegetarische recepten
Lees ook:Zomer van De Zilveren Lepel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.