Het ultieme ovenhandboek voor de slimme thuiskok

Koken met Karin is terug! ‘Handboek oven’ staat bomvol ovenheerlijke hartige en zoete recepten die dankzij haar handige tips en tricks niet kunnen mislukken. Uiteraard zonder pakjes & zakjes en altijd: kleine moeite, groot effect.

De oven is je beste vriend. Wat eenvoudige voorbereidingen, gerecht, hup, zo de oven in en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Toch halen veel mensen niet uit hun oven wat erin zit. Een gemiste kans! Koken met Karin laat je in dit boek zien hoe je álles uit je oven kunt toveren. Van borrelhapjes, quiches, brood, pasta, groot vlees en stoompakketjes tot taart, cake, gebakjes, koekjes en toetjes.

‘Koken met Karin:handboek oven’ bevat ruim 150 recepten, de helft hartig, de helft zoet. Ook zijn er handige basisrecepten en een unieke verzameling tips en handigheidjes. Met fraaie receptfotografie, heldere stap-voor-stap-beelden en vrolijke illustraties. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Allemaal bakken & braden met Karin!

Over de auteur
Karin Luiten van Koken met Karin is de bekendste internetkok van Nederland met haar website www.kokenmetkarin.nl. Ook kookt, schrijft en illustreert Karin voor dagblad Trouw en diverse tijdschriften. Eerder verschenen 5 bekroonde kookboeken en 5 scheurkalenders van haar hand.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:De Zilveren Lepel voor kinderen
Lees ook:Van speculaas tot spekkoek, van baklava tot brood
Lees ook:Stap-voor-stap leren koken met Saskia Lelieveld
Lees ook:Moederdag? Lekker bakken met Karin!
Lees ook:Websites maken met WordPress voor senioren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.