Handleiding voor gezond boodschappen doen in supermarkt

Peter Harinck heeft wel een heel bijzonder boek geschreven. ‘Levenselixer uit de supermarkt’ is geschreven als handleiding voor de supermarkt en biedt een gemakkelijke manier om tijdens de dagelijkse uitstapjes naar de supermarkt gezonde en tegelijkertijd lekkere voedingswaren te kiezen.

De voedingsadviezen in het boek zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, de auteur laat de lezer zelf bepalen of ze voor hem of haar waardevol zijn. Hiermee is deze gebruiksaanwijzing voor de supermarkt een duidelijk boek met vele adviezen voor een gezonde en lekkere voeding, en geeft het de lezers tegelijkertijd de ruimte om deze adviezen naar eigen keuze aan te wenden.

Peter Harinck zegt zelf tegen zijn lezers: “Als u het boek heeft uitgelezen, zult u bewuster omgaan met voeding en waarschijnlijk ook gezonder worden. Er staan tal van praktische recepten in die u hopelijk inspireren om zelf creatief gezonder te gaan koken en eten. U hoeft uw eetgewoonten niet plotseling radicaal te veranderen. U zult ontdekken dat gezond eten helemaal niet zo moeilijk is en bovendien erg lekker. (…) Sommige producten, waarvan de meeste in elke supermarkt te koop zijn, kunnen je gezonder maken en misschien zelfs langer laten leven. Het zijn echte levenselixers.”

Over de auteur
Peter Harinck, geboren op 27 november 1963 te Utrecht, studeerde fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Hij is oedeemtherapeut, bandagist en als fysiotherapeut gespecialiseerd in de gebieden van neurologie, lymfologie, flebologie en manuele fysiotherapie. Harinck is werkzaam geweest in een ziekenhuis, een verpleeghuis en particuliere praktijken in Zwitserland en Duitsland. Sinds 2001 is hij werkzaam in Nederland. Harinck is getrouwd en heeft twee kinderen.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Weight Watchers lanceert dieetboek voor hele gezin
Lees ook:Oliebollen gezonder dan eierkoeken volgens Dr. Frank
Lees ook:Darwin in de supermarkt
Lees ook:Proost!
Lees ook:Tips Ivan Wolffers om tien jaar aan ons leven toe te voegen

0 reacties op “Handleiding voor gezond boodschappen doen in supermarkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.