Lisette in Luilekkerland

Sinds het verschijnen van ‘Ecofabulous koken in alle seizoenen’, met daarin alleen pure recepten, werd Lisette Kreischer steeds vaker gevraagd naar de recepten van haar beroemde cupcakes en taarten. Lange tijd hield ze deze angstvallig geheim, maar nu is er dan toch ‘Lisette in Luilekkerland’.

Dit boek staat vol overheerlijke recepten van cupcakes en brownies, vlaaien en cheesecakes, en biscotti en muffins. Alles natuurlijk weer 100% natuurlijk en diervriendelijk; een feest voor het oog en én voor de smaak! ‘Lisette in Luilekkerland’ is geschikt voor vegetariërs, veganisten, mensen met een lactose-, ei- of koemelkallergie en diverse geloofsovertuigingen, maar natuurlijk ook voor de gewone lekkerbek!

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Moederdag? Lekker bakken met Karin!
Lees ook:Glazuur van Lisette Jonkman Chicklit van het jaar 2012
Lees ook:Marion van de Coolwijk schrijft tweede Cupcakeclub
Lees ook:Nemen wij Skinny Bitch voortaan mee in de kitch?
Lees ook:Leven op 4 wielen, koken op 2 pitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.