Kookboek van Margriet (en Sonja)

Het Margriet Kookboek heeft zijn waarde reeds lang bewezen. De afgelopen 10 jaar zijn er al meer dan 140.000 exemplaren van verkocht. Dit complete basiskookboek past nog steeds perfect in elke keuken en verschijnt daarom deze maand in een nieuw jasje. Meer dan zeshonderd handig ingedeelde recepten: soepen, sauzen, eieren, kaas, vis, vlees, vegetarisch, groenten en salades, aardappelen, pasta en rijst, hartige taarten, desserts, gebak en brood.

Voor doordeweekse gerechten én feestelijke maaltijden uit de Hollandse, maar ook Italiaanse, Thaise en Japanse keuken. Recepten en uitleg voor zowel beginnende als ervaren koks. Met veel informatie over wijnen, keukengereedschap, voorraadkast, ingrediënten, voedingswaarden en voedingsstoffen, kruiden en specerijen, keukentermen en een groente- en fruitkalender. Auteur van dit basiskookboek is Sonja van de Rhoer.

Bestel direct bij Bruna

Tevens is verschenen

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Ushi says Sushi – Japans koken met Wendy van Dijk
Lees ook:785 authentieke recepten uit Indonesië
Lees ook:Sauzenstelsel geheim van sterrenrestaurant Parkheuvel?
Lees ook:De Zilveren Lepel voor kinderen
Lees ook:Snel, simpel en smakelijk koken met slechts vijf ingrediënten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.