Spectaculair pop-upboek: Het huis van Jip en Janneke

Voor wie écht met Jip en Janneke wil spelen is er vanaf vandaag het schitterende pop-up boek ‘Het huis van Jip en Janneke’. In hun huis kun je een taart bakken in de oven, een bad nemen of je verstoppen op zolder. En buiten kun je de kippen voeren, de was ophangen, appels plukken en nog veel meer. Voor eindeloos speelplezier!

Het is een stevige pop-up met uitdrukbare figuren van onder andere Jip en Janneke, Siepie en Takkie. Het boek kent veel spelmogelijkheden: in de tuin, op de stoep, in de badkamer, keuken en op zolder. En bevat ook nog eens uitdrukvellen met wasgoed, een step, een eendje en nog veel meer.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Jip en Janneke verdwenen
Lees ook:Ontwerp je huis, tuin en keuken met Google SketchUp
Lees ook:Creatieve oplossingen voor jouw tuin
Lees ook:Anne Frank leeft en woont op zolder
Lees ook:Jip en Janneke musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.