Kinderboekenweek: Guus leert vliegen

De Kinderboekenweek zit er na vandaag weer op. Daarom hebben we nog een aantal last minute kinderboeken tips… Zoals ‘Guus leert vliegen’. Dit is een voorleesverhaal voor kinderen van 2 tot 6 jaar, met in de hoofdrol een eigenwijze ooievaar, waarmee peuters en kleuters zich goed kunnen identificeren. Het verhaal gaat immers over iets nieuws leren, wat best een beetje eng kan zijn. Het boek is geschreven door Peter van Rheenen en getekend door Mathijs Wansink, als striptekenaar beter bekend onder de naam Wanz. Bekijk het leuke voorleesfilmpje.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Kinderboekenweek: Bremer Stadsmuzikanten
Lees ook:Peter Andre en Jordan schrijven boek over scheiding
Lees ook:Marten Toonder Prijs 2011 voor Peter Pontiac
Lees ook:De draagmoeder: vol verrassende wendingen
Lees ook:Britse schrijvers zorgen ervoor dat we allemaal rijk zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.