Gids voor het Einde der Tijden – zo overleven we 21-12-2012

De Maya’s voorspelden het secuur: op 21-12-2012 vergaat de wereld en leden van De Ploeg hebben geen reden om daaraan te twijfelen. Slechts een kleine ‘ploeg’ overleeft de Apocalyps. De Ploeg bestaat uit Peter Heerschop, Viggo Waas, Han Römer, Titus Tiel Groenestege en Genio de Groot. Zij maakten eerder Festen, Ben Hur en de VPRO-serie Familie Van der Ploeg. Nu komt dit absurdistische gezelschap met het theaterstuk 2012 en om het besef van dit naderende onheil draaglijker te maken, presenteert De Ploeg de ‘Gids voor het Einde der Tijden’.

Wat is dit eigenlijk voor boek? Dit boek is een handboek, vandaar ook het handzame formaat. De Gids is een leidraad. Een gids. Een richtsnoer. Een model. Een leermiddel. Een wegwijzer. Voor leden én niet-leden van De Ploeg biedt dit boek hulp om het laatste jaar waarin de aarde in zijn huidige vorm bestaat, door te komen. Wij willen ons gedachtegoed, onze visie, onze bijzondere kijk, graag delen. Alleen leden van De Ploeg zullen het Einde der Tijden overleven. Ook jij kunt lid worden van De Ploeg. Je gaat dan bij het selecte gezelschap behoren dat het Einde van de Wereld zal overleven.

www.deploeg2012.nl

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:ECI biedt 80.000 boektitels ook aan niet-leden aan
Lees ook:Nederland op de schop volgens Vermeend en Van der Ploeg
Lees ook:Google voorspelt dat de wereld ten onder gaat
Lees ook:De onmisbare gids voor alle Tolkien-liefhebbers.
Lees ook:De Waarheid en het Koninkrijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.