Ware woorden van Youp van ‘t Hek

Het hoofd van Youp. Een vrolijk, maar ook kokend hoofd vol dwarrelingen en vondsten. De rode draad van zijn levensmotto leef je leven want morgen kan het klaar zijn, vindt zijn weerslag in zinnen die er doorgaans niet om liegen. Zelfs over de weerberichten op de radio heeft hij een mening. Ongezouten. Zoals het hoort bij een goede columnist.

Of het nu om een blote oma in de Playboy gaat, spoeddebatten, de Mexicaanse griep, Polanski of de treurige verkeersregelaars, hij kan ons er hard om laten lachen. En dat is ook zijn bedoeling. Omdat de lach nu eenmaal oplucht. Bevrijd! Of het ware woorden zijn? Het gaat erom dat iemand het moet zeggen. En als dan toch iemand het moet doen… Precies!

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Playboy Jan Heemskerk over e-reader
Lees ook:Kendra Wilkinson schrijft autobiografie
Lees ook:Verkiezing van het Van Dale Woord van het Jaar 2009
Lees ook:Emigratieavonturen van een ploetermoeder in Mexico City
Lees ook:Raquel Welch niet bang om ouder te worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.