Hét boek voor alle happy campers

Caravans zijn bezig aan een ware revival. Steeds meer mensen kopen een caravan om die vervolgens helemaal naar eigen smaak te restylen. Met het meest hippe en spectaculaire resultaat; niets om je voor te schamen! Glamping – glamourous kamperen – is een van de laatste vakantietrends, en de caravans die in Caravanity zijn verzameld, passen helemaal in deze hype. Daarnaast staat het boek boordevol met stylingtips, how-to’s en andere leuke ideeën om je caravan helemaal eigen te maken.

Femke Creemers richtte Caravanity.nl op, uit onvrede over de gebrekkige informatie over het restylen van caravans. Dat ze inspeelde op een duidelijke behoefte, blijkt uit het feit dat het blog inmiddels meer dan 10.000 betrokken bezoekers per maand heeft.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Zo vallen je foto’s zeker op
Lees ook:Websites maken met WordPress voor senioren
Lees ook:Doe mei maar een Doeboek: 43 pittige boeken in de kijker
Lees ook:Volop gedichten voor kinderen
Lees ook:Tomas Ross uit kritiek op Maand van het Spannende Boek en Gouden Strop-verkiezing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.