Basisgids Werken met de Google Nexus tablet

De Google Nexus tablet is een zeer gebruiksvriendelijk draagbaar multimedia apparaat met talloze mogelijkheden en is geschikt voor allerlei doeleinden. Bijvoorbeeld e-mailen, surfen op internet, een route uitstippelen of een agenda bijhouden.

Op de Google Nexus staan ook allerlei standaard apps (programma’s) voor bijvoorbeeld het werken met foto’s, video’s en muziek. Ook kun je je foto’s direct delen met anderen.

Daarnaast kun je in de Play Store zoeken naar vele gratis en betaalde apps. Wat dacht je van spelletjes, puzzels, kranten, tijdschriften, fitnessoefeningen en radio- en televisie-apps? Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een app verkrijgbaar.

Heb je een Google Nexus tablet, maar ken je nog niet alle fijne kneepjes van dit tablet? Dan is dit boek iets voor je! In dit boek leer je werken met de belangrijkste opties en functies van dit veelzijdige tablet.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Werken met de Samsung Galaxy Tab
Lees ook:Senioren aan de slag met de Samsung Galaxy Tab
Lees ook:Senioren kunnen snel aan de slag met de iPad
Lees ook:Samsung Galaxy SII, SIII en S4 voor senioren
Lees ook:iPhone voor opa of oma; geef dit boek er bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.