Nog snel een wijncursus van Hubrecht Duijker voor kerst

Moet jij tijdens de feestdagen voor de wijn zorgen, maar heb je werkelijk geen idee wat te schenken. Dan moet je het nieuwste boek van Hubrecht Duijker hebben. Hij maakt je snel wegwijs in de wereld van wijn. In anderhalve dag kun je jezelf een wijnkenner noemen. Hup snel naar de boekwinkel en lezen maar, zodat je maandag als pro naar de slijterij kunt.

Deze compacte cursus is multimediaal. Want als wijnkenner in spé ga je niet alleen lezen, maar ook luisteren en proeven. En na afloop kun je online een zelftest doen, voor een mooi certificaat op naam. Bijna spelenderwijs leer je de meest voorkomende wijnsoorten herkennen, de makkelijkste manier om te proeven, waar de beste wijnen vandaan komen en praktijktips voor wijn-spijscombinaties.

Het boekje bevat meer dan alleen tekst. Er zit een ‘college’ cd bij én 9 euro kortingsbonnen voor proefflessen wijn. Hubrecht Duijker zegt erover: “Wat zou ik graag een cursus als deze zélf hebben gevolgd toen ik jaren geleden begon met wijn.”

Over de auteur
Vinpressionist Hubrecht Duijker schreef niet alleen meer dan honderd boeken over wijn, maar ook de eerste basiscursus voor vinoloog. Bovendien heeft hij talloze keren wijnonderricht gegeven – en steeds weer ontdekt dat het mogelijk is om eigenlijk iedereen veel te leren over wijn, in verrassend korte tijd.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:De leukste wijncursus die er is!
Lees ook:Harold Hamersma maakt wijnreis door zijn lichaam
Lees ook:Handige app van wijnschrijver Harold Hamersma
Lees ook:Cadeau voor de feestdagen: Het beste van de wijnalmanak
Lees ook:De Wijnalmanak uitgaven verder zonder Harold Hamersma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.