Knutselvriendenboekje voor jou & je moeder

‘Lieve Mama, je bent ongelooflijk goed in’ en: ‘Het leukste dat we samen hebben meegemaakt is…’. Het nieuwe Snor-boekje Lieve Mama is een ode aan moeder, ingevuld door het kind. Een boekje dat vol grappige en ontroerende ontboezemingen van kinderen over hun moeder komt te staan. Met kleurrijke en grappige illustraties van Petra Baan en naderhand natuurlijk van het kind zelf.

Hoe laat een kind zijn moeder op een originele manier weten dat zij echt de stoerste / liefste / gekste mama is die er is? In dit boek met als ondertitel ‘Knutselvriendenboekje voor jou en je moeder’ vind je grappige vragen die je kind kan invullen, zodat het een heel persoonlijk en uniek boek voor jou als moeder wordt. Voor Moederdag, verjaardag of elk ander moment waarop je graag een bijzonder cadeau krijgt. Lees wat je dochter of zoon nog vergeten was te vertellen, welke kleren hij of zij je goed vindt staan, en wanneer je zoon of dochter hard om je moet lachen.

Auteur Gerard Janssen (1967) is schrijver en columnist. Voor Uitgeverij Snor schreef hij verschillende bestsellers als ‘Zoons!’ en ‘Dochters!’. Illustrator Petra Baan werkt onder andere voor Flow Magazine en ANWB. Begin mei verschijnt ook ‘Lieve Papa’, van dezelfde makers.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Kleurrijke invulboekjes het cadeau voor opa’s en oma’s
Lees ook:Verhaal uit het hart, over het leven met een bijzonder kind
Lees ook:Review Lieve mama van Esther Verhoef (+ winactie)
Lees ook:Een cadeautje voor aanstaande moeders
Lees ook:Boekentip van Tess Gerritsen: De Dochter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.