Senioren kunnen snel aan de slag met de iPad

Zelf ben ik dol op m’n iPad. Deze tablet van Apple is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook ontzettend veelzijdig. Zo gebruik ik ‘m niet alleen om mijn mail te lezen of websites te bezoeken. Nee, bij mij gaat dat veel verder: ik heb een overvolle e-booksbibliotheek, type diverse berichten, kijk films en ga zo maar door. Okay, ik ben opgegroeid in het digitale tijdperk dus mij gaat het makkelijk af, maar ook voor senioren is dit een ideaal apparaat. Visual Steps heeft nu een handig boekje voor deze doelgroep.

Ze beschrijven het zelf zo: “De iPad is een zeer gebruiksvriendelijk draagbaar multimedia apparaat met talloze mogelijkheden. Dit apparaat is ideaal voor allerlei toepassingen, bijvoorbeeld surfen op internet, e-mailen, notities maken of een agenda bijhouden. Maar dit is lang niet alles wat dit praktische apparaat te bieden heeft. Er is een aantal standaard apps (programma’s) beschikbaar voor het werken met foto’s, video en muziek. Zelfs uw woonplaats of de wereld bekijken met Google Street View is mogelijk. Daarnaast kunt u via de App Store vele gratis en betaalde apps en spellen downloaden. Wat dacht u van recepten, horoscopen, fitnessoefeningen en voorleesverhalen? U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een handige app verkrijgbaar.”

In ‘Ipad voor senioren’ maak je stap voor stap kennis met alle mogelijkheden. Niet alleen van de iPad 1, ook van de iPad 2.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:iPhone voor opa of oma; geef dit boek er bij
Lees ook:Zo leer je werken met je iPad
Lees ook:Basisgids Tips en trucs voor de iPad
Lees ook:Auteurs geven uitleg over werking iPad
Lees ook:Senioren gaan aan de slag met Windows 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.