Visuele stappengids Windows Live Essentials

Windows Live Essentials is het gratis programma- en toepassingenpakket van Microsoft. Met onder andere Windows Live Mail, Messenger, Photo Gallery en Movie Maker is dit pakket onmisbaar voor het werken op de pc. Heb je geen idee hoe dit allemaal werkt, dan is de ‘Visuele stappengids Windows Live Essentials’ een aanrader.

Heeft u tijdens het werken met de Windows Live programma’s en toepassingen regelmatig vragen als: hoe orden ik mijn foto’s, hoe voeg ik contactpersonen toe of hoe kan ik mijn bestanden met anderen delen? In deze stappengids krijgt u antwoord op deze en andere veelgestelde vragen. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als: e-mailen met Mail | agenda bijhouden met Agenda | bloggen op WordPress.com met Writer | chatten met Messenger | foto’s delen en een online album maken | bestanden delen met SkyDrive | fotobeheer en -bewerking met Photo Gallery | videobewerken met Movie Maker | ouderlijk toezicht instellen met Family Safety

In dit handige naslagwerk zoekt u veelgebruikte opties en functies in Windows Live Essentials snel op. Per item wordt een afgeronde, efficiënte serie stappen aangeboden. Door de visuele weergave van de stappen kunnen de handelingen makkelijk worden uitgevoerd. Een onmisbaar naslagwerk voor iedere pc-gebruiker die een geheugensteuntje goed kan gebruiken!

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Visuele stappengids Picasa
Lees ook:Visuele stappengids Samsung Galaxy Tab
Lees ook:Ontdek wat iPhone te bieden heeft met Visuele stappengids
Lees ook:Werken met Windows Live Mail
Lees ook:Hoe werkt dit? Vragen van iPad gebruikers onder de loep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.