Visuele stappengids Picasa

Picasa is het meest gebruikte, gratis programma voor het verbeteren van digitale foto’s en het beheren en ordenen van video’s en foto’s in overzichtelijke albums en mappen. Er kunnen tijdens het werken met Picasa regelmatig vragen naar boven komen als: hoe orden ik mijn foto’s, hoe snijd ik een foto bij of hoe geef ik een foto een fraai effect? In de ‘Visuele stappengids Picasa’ staan antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen.

In dit handige naslagwerk kunnen veelgebruikte opties en functies in Picasa snel opgezocht worden. Per item wordt een afgeronde, efficiënte serie stappen aangeboden. Door de visuele weergave van de stappen zijn de handelingen gemakkelijk uit te voeren. De ‘Visuele stappengids Picasa’ is een onmisbaar naslagwerk voor elke pc-gebruiker die een geheugensteuntje goed kan gebruiken.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Visuele stappengids Samsung Galaxy Tab
Lees ook:Ontdek wat iPhone te bieden heeft met Visuele stappengids
Lees ook:Hoe werkt dit? Vragen van iPad gebruikers onder de loep
Lees ook:Visuele stappengids Windows Live Essentials
Lees ook:Digitale fotobewerking met Picasa voor senioren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.