Geniet met volle teugen van groenten uit eigen tuin

Iedereen houdt van lekker, voedzaam en smaakvol voedsel en als dat ook nog uit je eigen tuin komt, kan een maaltijd bijna niet mislukken. Een moestuin aanleggen en je eigen groenten kweken is dan ook een van de beste manieren om elke dag van heerlijk voedsel te genieten! Met ‘Moestuinen voor Dummies’ in de hand en een beetje water en zorg eet jij straks vitaminebommetjes uit eigen tuin.

Naast alle basisinformatie over het aanleggen van een moestuin lees je alles over groentesoorten, het bewerken van de grond, het opkweken van zaad, onderhoud van de tuin, plaagbeheersing, telen in alle seizoenen en het oogsten en conserveren van je groenten. Bovendien zul je snel inzien dat je eigen groenten verbouwen niet alleen heel gezond is, maar ook nog eens kostenbesparend en hartstikke leuk.

Over de auteur
Charlie Nardozzi is tuincoach en -consultant. Al meer dan twintig jaar inspireert hij tuinhobbyisten om de mooiste en lekkerste groenten en fruit te kweken.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Urban farming makkelijk en leuk met Snor-boek Zelfgeboerd
Lees ook:Eerste hulp bij gezond en duurzaam eten
Lees ook:Meer dan 15.000 exemplaren verkocht van 100% gifvrij
Lees ook:Van misbruik in de katholieke kerk tot tuinieren
Lees ook:Weight Watchers boek: Omdat het werkt!

0 reacties op “Geniet met volle teugen van groenten uit eigen tuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.