Waarom je kat niet mee naar bed mag

Mag je kat bij je in bed slapen als je eenzaam bent op een koude winternacht? Waarom doet een knietje in je kruis zo veel pijn? Hebben mensen met een donkere huid meer rimpels? Waarom je kat niet mee naar bed mag en 75 andere medische levensvragen is een bundeling van ‘Gezond’, de leukste rubriek van de Volkskrant, waarin Ellen de Visser wekelijks een medische vraag beantwoordt.

In de bundel worden eindelijk een groot aantal medische mysteries ontrafeld. Je leert hoe je hardnekkige liedjes uit je hoofd krijgt, wat de gevolgen zijn van het doorslikken van kauwgom en waarom een strakke spijkerbroek ongezond is. Een boek vol hilarische en serieuze weetjes over het menselijk lichaam, waarvan je je altijd al hebt afgevraagd hoe het nou eigenlijk zit.

Over de auteur
Als wetenschapsredacteur van de Volkskrant beantwoordt Ellen de Visser (1966) wekelijks bizarre, grappige en bloedserieuze vragen van lezers in de rubriek ‘Gezond’.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Het effect van voeding op de gezondheid van je kind
Lees ook:Vriendinnen boven alles: 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek
Lees ook:Waarom zeggen we eh…?
Lees ook:Wat is er gezonder? Een broodje kroket of een glas sinaasappelsap?
Lees ook:Arnon Grunberg volgt Martin Bril op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.