Linda de Mol schrijft columns echt zelf

Linda de Mol schrijft zoals ze is: optimistisch, hartelijk, slim. Soms verontwaardigd, nooit zuur, altijd met humor. Over mannenhersenen, dameskonijnen, huwelijksbootjes, puberkinderen, slangenkuilen, vriendinnenverdriet, naaktfoto’s, oermoeders, verliefd worden, Gooische vrouwen, carrière maken, familiebanden. Kortom: over het leven zelf. Haar columns zijn nu gebundeld.

Fragment uit LINDA.de columns:
‘Als je moet kiezen, ben je dan liever slim of mooi? Kijk, dat is nou eens een lekker discussiepuntje. Ga daar met je vriendinnen maar eens een paar flessen wijn op stukslaan. Heerlijk vind ik dat soort gesprekken. In mijn studententijd kon ik met vriendinnen uren discussiëren over wat we zouden doen voor een miljoen. Zou je voor een miljoen liever een drol uit de kattenbak opeten of een rijke Arabier pijpen? (Iets wat ik heel lang geleden heb toevertrouwd aan het meisjesblad Club en me recent op een bestraffing kwam te staan van Hafid Bouazza bij Pauw en Witteman. Hafid zat zwaar beneveld van ik denk een combinatie van paddenstoelen en wodka half dommelend naast me en vroeg ineens bits of ik iets tegen Arabieren had. Huh? “Omdat ik ergens las dat je blijkbaar liever een drol uit een kattenbak eet.”)’

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Vriendinnen boven alles: 4 vriendinnen, 1 spijkerbroek
Lees ook:Knappe mensen doen de lelijkste dingen
Lees ook:Hafid Bouazza maakt Arabische literatuur toegankelijk
Lees ook:Biografie Linda de Mol een aanfluiting?
Lees ook:Eerste roman van Nederlandse Bridget Jones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.