Zwangere vrouwen krijgen De dikke van Daphne Deckers

De geboorte- en moederbundels van Daphne Deckers zijn al jaren verplichte kost voor iedere aanstaande moeder. Honderdduizenden vrouwen herkenden in het werk van Daphne veel van hun eigen twijfels, problemen en verwachtingen. De dikke van Daphne brengt nu voor het eerst drie bestsellers bijeen.

In ‘De geboorte van een moeder’ beschrijft Daphne Deckers op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger zijn en moeder worden en bevat ook veel praktische informatie en handige tips voor de zwangerschap en de kraamtijd.

‘De geboorte van een gezin’ is een humoristische en vooral openhartige kroniek van de eerste vier jaar met haar kinderen. Deckers bespreekt aan de hand van de talloze anekdotes de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de baby, de dreumes, de peuter en de kleuter.

‘Pedagoochelen’ geeft een goed beeld van het hedendaagse moederschap met al zijn lusten en lasten. De lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van kinderen in groep 1, groep 2 en groep 3 is perfect materiaal voor de scherpe observator Daphne Deckers.

Zoek je nog een cadeau voor een zwangere vriendin of zus – bij deze heb je ‘m gevonden. Rennen…

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Daphne Deckers schrijft roman; debuut eind september
Lees ook:Daphne Deckers wil boek schrijven over de puberteit
Lees ook:Daphne Deckers hoopt op rimpels
Lees ook:Het geweldig humoristische boek van Daphne Deckers
Lees ook:Het ideale cadeau voor Nicolette van Dam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.