Jeremy Clarksons dromen goed voor perfect cadeau

Als vrouw is het kopen van een Sinterklaas cadeau voor een man niet altijd even makkelijk. Okay, je eigen partner lukt nog wel. Maar die goede vriend of neef, die je amper spreekt. Gelukkig is er weer een nieuwe Clarkson-bundel uit. Negen van de tien heren moet altijd om zijn columns lachen. Een schot in de roos dus.

Jeremy Clarkson had eens een droom. Een wereld waarin het onzinnge zinnig was, idiotie werd afgeschaft en de pure briljantie werd omarmd…

Heel wat boeken later gaat de droom over de wereld volgens Clarkson nog steeds verder. In ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’ begint onze held een queeste om de wereld recht te zetten. Alweer.
Op zijn pad ontdekt hij onder andere dat rabarber de nieuwe crack zal worden, waarom je kungfu moet leren tijdens een bloemschikles, waarom snelheid geen vies woord is en waarom school in zijn huidige vorm bijna volkomen nutteloos is.

Voor iedereen die ooit wakker is geworden en dacht dat de tijd daar was om de onzin te stoppen en het sensationele te vieren, lees verder. Want serieus: hoe moeilijk kan het zijn? Verrassend, onbevreesd en altijd hardop lachend grappig: Clarkson is terug. Met klodders humor en bomvol waak.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Jeremy Clarkson vliegt uit de bocht
Lees ook:Jeremy Clarkson over 10 jaar Top Gear!
Lees ook:Nederland als vervlogen droom van Thijs Kleinpaste
Lees ook:Leven, liefde en zaken in de expectations society
Lees ook:Betty is met niemand te vergelijken; zelfs niet met Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.