Sex and the city krijgt yogales

Met haar opvallende schoonheid, een goed stel hersens en een dikbetaalde baan op Wall Street lijkt Charlie de gelukkigste vrouw ter wereld te zijn. Tot ze dertig wordt en de balans van haar leven opmaakt. Ze besluit alles op te geven en zich geheel te wijden aan haar droom: een eigen yogaschool – je leest het in ‘De zaterdagochtendyogaclub’ van Zoe Fishman.

Op een reünie van de middelbare school komt ze opnieuw in contact met drie vroegere klasgenoten, voor wie het volwassen leven evenmin heeft gebracht waarop ze hadden gehoopt. Redacteur Sabine koestert de stille wens om zelf een boek te schrijven; de ooit aanstormende hippe fotograaf Naomi is nu een alleenstaande moeder en heeft haar camera al in geen jaren meer aangeraakt; en Bess, die droomde van een carrière als onderzoeksjournalist, schrijft voor een roddelblad.

De drie laten zich door Charlie overhalen een yogacursus voor beginners bij haar te volgen. Die wekelijkse ontmoetingen zullen hun levens voorgoed veranderen.

Over de auteur
Zoe Fishman woont in Brooklyn, New York, met haar echtgenoot. Ze werkt bij een literair agentschap. ‘De zaterdagochtendyogaclub’ is haar debuutroman.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Denise Richards wil anderen inspireren met haar boek
Lees ook:Verfilming levensverhaal J.K. Rowling
Lees ook:Wie wordt Christian Grey in Fifty Shades of Grey film…
Lees ook:E.L James’ Vijftig tinten donkerder in Nederland verkrijgbaar
Lees ook:Charlie Hunman speelt Christian Grey in Fifty Shades-film

Eén reactie op “Sex and the city krijgt yogales

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.