Roddelen over debuut Marie-Cecile Beniers

Altijd al een blik willen werpen achter de schermen bij een roddelblad? Dan is het debuut van Marie-Cecile Beniers echt iets voor jou. Haar luchtige roman ‘Loslippig’ leest als een trein. Al zullen sommige mensen keer op keer eventjes uitstappen, omdat ze op zoek gaan naar de artiest die bij het personage hoort. De schrijfster heeft namelijk zelf bij een roddelblad gewerkt.

Marie-Cecile heeft haar eigen ervaring gecombineerd met een flinke dosis humor en romantiek. Juist het romantische element in deze roman, doet het boek meer op een chicklit lijken. Liefhebbers van dit luchtige genre zullen dan ook smullen van ‘Loslippig’. Ga je meer voor het zwaardere werk, maar ben je wel een ware showbizz liefhebber, dan is dit boek leuk voor tijdens je vakantie (aan het strand).

In ‘Loslippig’ maken we kennis met Suzanne, die na een wereldreis aan de slag gaat bij een roddelblad. Met dit baantje hoopt ze verder in de bladenwereld te komen. Tja, en het verdient ook nog eens lekker. Niet slecht toch? Maar de vaderlandse showbizz en de roddeljournalistiek vormt een aparte wereld met eigen regels en wetten. Een harde wereld, waarin niemand te vertrouwen is. Of toch wel?

Tip: lees vooral de achterflap niet, want ik vind dat daarop al heel erg veel weggeven wordt. Gewoon blanco beginnen, dan zul je echt genieten.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Sex and the city krijgt yogales
Lees ook:Run op eerste druk Spotlight van Joyce Spijker
Lees ook:BNG-winnaar Gustaaf Peek nu ook in Tsjechië
Lees ook:Denise Richards wil anderen inspireren met haar boek
Lees ook:Nieuw boek van Grunberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.