Babyplakboek uitgeverij Snor cadeau voor nieuwe moeders

Het eerste jaar van de baby is zo bijzonder. Maar ook zo weer voorbij. Om niks te vergeten (en dat is geen sinecure met een lichaam vol hormonen en een hoofd als een zeef), brengt Uitgeverij Snor een Babyplakboek op de markt. Een invul-, dag- en plakboek vol met de juiste vragen en veel ruimte om te plakken en te schrijven. De prachtige illustraties van Caroline Ellerbeck maken het boek helemaal áf. Leuk als cadeau voor moederdag voor aanstaande moeders.

De eerste tandjes, de eerste stap, de gebroken nachten. Jonge ouders kunnen het vanaf nu allemaal bijhouden in ‘Babyplakboek’. Naast de invul- en kijkpagina’s vind je iedere week informatie over de ontwikkeling van de baby. En zitten er twaalf uitknippostertjes in het boek om op de babykamer te hangen. Voor wie niet in het boek niet wil snijden, zijn de postertjes ook los te bestellen in de webshop van Uitgeverij Snor.

De makers
Caroline Ellerbeck, bekend van onder andere Flow en haar eigen merk, verzorgde de illustraties. Auteur Gerard Janssen schreef de informatie over de ontwikkeling van de baby. Als auteur voor Uitgeverij Snor van verschillende bestsellers als ‘Zwangerschapsboek voor mannen’ en ‘Dochters!’, is hij hiervoor de perfecte (ervarings)deskundige.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Uitgeverij Snor verkoopt rechten aan Amerika
Lees ook:Het ideale cadeau voor Nicolette van Dam
Lees ook:Nieuw Snor-boek: Zwangerschapsplakboek
Lees ook:Kleurrijke invulboekjes het cadeau voor opa’s en oma’s
Lees ook:Zet je juf of meester in het zonnetje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.