De Grote Supersopgids: Niet zeuren maar soppen

Tegenwoordig is iedereen drukdrukdruk. Alles moet sneller en efficiënter, ook het huishouden. Marja Middeldorp, bekend van het populaire tv-programma Hoe schoon is jouw huis?, zit vol ideeën over dit moderne huishouden. In ‘De Grote Supersopgids’ geeft ze voor iedere ruimte in het huis tips om deze sneller, beter en makkelijker schoon te krijgen. Met dit boek wordt poetsen opeens leuk!

Onverwacht visite? Voor veel gezinnen en tweeverdieners een ongemakkelijke situatie, want oh oh, in de woonkamer is het een chaos, de keukenvloer ziet er niet uit en de wc is nog niet schoongemaakt! Wie heeft er tegenwoordig nog tijd om elke dag te poetsen?

Dat kan anders, vindt de bekende poetsdiva Marja Middeldorp. In ‘De Grote Supersopgids’ geeft ze talloze tips voor een snel resultaat met minimale inspanning. Wanneer je elke dag maar heel even tijd maakt, meent ze, is het in een mum van tijd klaar! Laat die visite dan maar komen.

Zwierig en met humor pakt ze ieder poetsprobleem aan. Snel en effectief schoonmaken, met minimale middelen en inspanning, dat zijn haar uitgangspunten. De gids barst dan ook van de tips over hoe vuil en rommel het beste bestreden kunnen worden en bevat bovendien een compleet vlekken-abc. “Tegen iedereen die het huilen nader staat dan het lachen als het om soppen gaat, zeg ik: wanhoop niet! Met ‘De grote SuperSopGids’ zet je het huishouden helemaal naar je hand”, aldus de schrijfster.

Over de auteur
Marja Middeldorp houdt regelmatig lezingen en doet presentaties bij bedrijven. Als huishouddeskundige zit ze in de jury van Het Beste Idee van Nederland. Ook reikt ze jaarlijks de VROUW-award uit.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Doorbreek de dagelijkse huishoudelijke sleur
Lees ook:Spoedcursussen om het leven te veraangenamen
Lees ook:De macht van de bal bekroond tot beste sportboek 2010
Lees ook:Komt een klant bij de kassa
Lees ook:Aan de keukentafel van Sandra Ysbrandy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.