Boodschappenbriefjespsychologie…

Boodschappenbriefjes. Ze fascineren Tefke van Dijk. In korte tijd heeft ze honderden briefjes verzameld. Ze sprokkelt ze bij elkaar met hulp van vrienden, buren en collega’s. Maar ook volslagen vreemden sturen haar gevonden briefjes. Onder het mom van ‘boodschappenbriefjespsychologie’ schrijft ze bondige pseudo-psychoanalyses van de mens achter het briefje.

De analyses zijn niet alleen online te lezen. Nee, er is nu zelfs een heus boek. Hierin zijn naast een bloemlezing van analyses op de site, tientallen nieuwe briefjesanalyses opgenomen. En wat wil de briefjesmaker eigenlijk koken? Briefjeskok Marloes Morshuis maakt een aantal culinaire analyses en komt tot verrassende recepten. En wil je het zelf wel eens proberen? Met de korte handleiding Boodschappenbriefjes analyseren kun je zo aan de slag.

Zoek je nog een leuk verjaardagscadeatje voor je moeder; dan weet je nu wat je moet kopen. Het boek kost maar een tientje.

Klik hier om het boek te bestellen.

Lees ook:Snelle gerechten voor elke dag van Andy Harris
Lees ook:Zinnenprikkelend koken, ook als je moeite met ruiken hebt
Lees ook:Louis Couperus wordt geëerd met bijzonder kookboek
Lees ook:Herman den Blijker Culinair Burgemeester van Rotterdam
Lees ook:Zomer van De Zilveren Lepel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.