Bijzondere foto’s in Nederland vanuit de lucht

Wow, wat heeft Frans Lemmens Nederland prachtig in beeld gebracht. Deze keer geen standaard platen, maar prachtige luchtfoto’s van alle unieke kenmerken van ons land. De prachtige wadden, de lange akkers, indrukwekkende bloemenvelden, maar ook de steden. Alles komt samen in het boek ‘Nederland vanuit de lucht’.

Lemmens stapt op dagen waarop de weersomstandigheden fototechnisch perfect zijn in een vliegtuig om Nederland van bovenaf te fotograferen. Dat zorgt voor een prachtig lijnenspel tussen natuur en mens. Je hoeft geen liefhebber van natuur of landschappen te zijn om dit werk met veel plezier door te bladeren.

Frans Lemmens is een ware globetrotter. Jarenlang heeft hij als ontwikkelingswerker in Afrika gewerkt, maar ook als reisleider op alle contingenten. Sinds 1986 is hij documentair fotograaf, waarbij hij sich richt op reizen en natuur.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Bas Haring lanceert Plastic panda’s app
Lees ook:Een volle agenda, maar nooit druk
Lees ook:Doek valt definitief voor uitgeverij Lemmens
Lees ook:Mailen met… Marion Everink over Meer sjans met Frans
Lees ook:Wat betekende Harry Mulisch voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.