Bent Van Looy zoekt Lezersjury Gouden Boekenuil

Bent Van Looy is op zoek naar honderd gepassioneerde lezers die zich schrap zetten om vanaf februari 2013 de 5 boeken op de shortlist van de Gouden Boekenuil te lezen. Samen zullen ze bepalen welke titel de prijs van de Lezersjury verdient.

Voor de Gouden Boekenuil 2013 spreken twee jury’s zich uit over het beste boek van 2012: de vakjury, met Friedl’ Lesage als voorzitter, buigt zich over de volledige boekenoogst, en de Lezersjury kiest het beste boek van de shortlist. De vakjury, bestaande uit Wim Brands, Diane Broeckhoven, Elsbeth Etty, Marc Reynebeau en Frederick Vandromme, bekroont het literaire werk dat met kop en schouders boven de andere titels uitsteekt. Eind januari maakt juryvoorzitter Friedl’ Lesage de longlist van 20 kanshebbers bekend. De shortlist volgt eind februari en op 4 mei 2013 wordt de winnaar bekendgemaakt.

Wie wil mee zijn zegje hebben over wat het beste boek van 2012 is? Overtuig ons waarom Bent niet zonder jou kan! In februari 2013 krijg je de vijf te lezen boeken gratis in je bus. In ruil engageer je je om ze voor 26 april 2013 te lezen en om online een gemotiveerd oordeel te geven over wie de prijs van de Lezersjury verdient.

Boekenliefhebbers vanaf 16 jaar met een neus voor literatuur: stel je kandidaat voor de Lezersjury. Inschrijven kan tot 7 februari 2013 op www.goudenboekenuil.be.

Lees ook:Friedl’ Lesage is nieuwe voorzitter Gouden Boekenuil 2013
Lees ook:Gouden Boekenuil zoekt Vlaamse lezers
Lees ook:De vijf kanshebbers op de Gouden Boekenuil 2013
Lees ook:Net bekendgemaakt: longlist Gouden Boekenuil 2013
Lees ook:Longlist Gouden Boekenuil bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.