Wie verdient volgens jou de Hermand de Conickprijs?

Tot 22 januari kun je via www.boek.be stemmen op de gedichten van Paul Bogaert, Eva Cox, Charles Ducal, Leonard Nolens en Roel Richelieu van Londersele. Wie verdient volgens jou de Herman de Coninck Publieksprijs voor het Beste Gedicht.

Het populairste gedicht wordt door Gert Dooreman in een poster gegoten die ter gelegenheid van Gedichtendag op 28 januari gratis wordt verspreid via de erkende boekhandels in Vlaanderen. Wie meestemt maakt kans op een boekencheque en op een ticket voor de slotshow van Gedichtendag in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Lees ook:Zonnehemel Paul Demets Beste Gedicht in Vlaanderen
Lees ook:Laat je stem horen voor het beste gedicht!
Lees ook:Stemmen! Herman de Coninck Publieksprijs Beste Gedicht
Lees ook:Vijf dichters genomineerd voor de Herman de Coninckprijs 2010
Lees ook:Genomineerde dichters Herman de Coninckprijs 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.