Bart de Graaf biografie: Live fast, die young

Bart de Graaff had maar één droom: beroemd worden. Hij maakte zijn eigen tv-show vanuit de kelder van Veronica: B.O.O.S. Heel Nederland maakte kennis met de kleine, grappige, irritante en goedlachse ‘Bartje Boos’, die algauw een kijkcijferhit bleek te zijn. Hij begon een eigen omroep: BNN. Het was bikkelhard werken, helemaal met zijn nierziekte, maar er werd net zo hard gelachen.

25 mei 2012 is het tien jaar geleden dat Bart de Graaff is overleden. Een goed moment om terug te blikken op een leven dat beperkt houdbaar was, maar vol gas geleefd werd. In dit boek wordt Bart een beetje gereanimeerd door persoonlijke herinneringen van zijn ouders, zijn zus en zijn beste vrienden. Maar ook door de cowboyverhalen van zijn Veronica-collega’s en de medeoprichters van BNN. Tot slot vertellen verschillende BN’ers hun eigen verhaal over die kleine man met die grote bek. Bart zou vereerd geweest zijn om een eigen biografie te hebben.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Krijgt Bart de Graaff zeven jaar na zijn overlijden een biografie?
Lees ook:Jan Siebelink 70 jaar
Lees ook:Remco Campert viert tachtigste verjaardag later
Lees ook:Verhaal uit het hart, over het leven met een bijzonder kind
Lees ook:Theatergroep Toetssteen speelt Ik wens je het onmogelijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.