Paul de Leeuws ‘kHebjeLief na vijf dagen tweede druk

De kookobiografie ‘’kHebjelief, en trek!’ van Paul de Leeuw is een enorm succes; een tweede druk is onderweg. Het boek is pas vijf dagen verkrijgbaar en staat sinds gisteren al genoteerd in De CPNB Bestseller 60.

”kHebjelief, en trek!’ is een kookboek en een autobiografie in één, want Paul herinnert zich niet alleen de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn leven, maar vooral ook wat hij daarbij heeft gegeten! De lezer stapt in een achtbaan die hem van een vijver vol Bulgaarse kikkers naar de keuken van een restaurant in Polen voert, waar de appelmoes van moeder De Leeuw nog altijd op de kaart staat. Maar hij belandt ook op de intensive care van een Amerikaans ziekenhuis waar een nieuwe telg van de familie De Leeuw in de couveuse lag, en in de keuken van de auteur zelf, die ons laat zien hoe je nou precies een perfecte halve kip tevoorschijn tovert. Tal van foto’s uit zijn privéarchief geven samen met 50 recepten van De Leeuws eigen lievelingsgerechten een kijkje in de keuken van de grappigste en meest liefdevolle amateurkok van Nederland.

Paul de Leeuw tourt tot en met mei 2012 met de voorstelling POEPHOOFD door Nederland en geeft na afloop van elke voorstelling een kookdemonstratie in de foyer van het theater, om zo de recepten die hem hebben gemaakt tot wie hij is te delen met zijn publiek.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Paul de Leeuw schrijft kookboek en autobiografie in één
Lees ook:Herman den Blijker Culinair Burgemeester van Rotterdam
Lees ook:De Zilveren Lepel voor kinderen
Lees ook:Langs de Leeuw literatuurprijs voor Auke Hulst
Lees ook:785 authentieke recepten uit Indonesië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.