Paul de Leeuw schrijft kookboek en autobiografie in één

Paul de Leeuw wordt op 26 maart 2012 vijftig. Om dat te vieren schreef hij ‘kHebjelief, en trek!’ waarin hij terugblikt op zijn leven tot nu toe. Dat doet hij zoals we van hem gewend zijn: in een vrolijke chaos. Het is een kookboek en een autobiografie in één, want Paul herinnert zich niet alleen de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn leven, maar vooral ook wat hij daarbij heeft gegeten!

De lezer stapt in een achtbaan die hem van een vijver vol Bulgaarse kikkers naar de keuken van een restaurant in Polen voert, waar de appelmoes van moeder De Leeuw nog altijd op de kaart staat. Maar hij belandt ook op de intensive care van een Amerikaans ziekenhuis waar een nieuwe telg van de familie De Leeuw in de couveuse lag, en in de keuken van de auteur zelf, die ons laat zien hoe je nou precies een perfecte halve kip tevoorschijn tovert.

We moeten alleen nog even wachten, want het boek verschijnt pas in februari 2012…

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Paul de Leeuws ‘kHebjeLief na vijf dagen tweede druk
Lees ook:Liefde in tijden van zorg en ouderdom
Lees ook:Langs de Leeuw literatuurprijs voor Auke Hulst
Lees ook:Vrouwkje Tuinman wint Halewijnprijs 2010
Lees ook:Weer een nieuw spannend boek van Jo Nesbø

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.