Chicklit.nl nu ook self-publishing platform + schrijfwedstrijd

Chicklit-nl is al tien jaar de ontmoetingsplek voor liefhebbers van (chicklit)boeken en films. Een onmisbaar platform dat in de loop der jaren is gegroeid van 1.000 naar 50.000 unieke bezoekers per maand. De tiende verjaardag vieren ze met een uitbreiding op het platform: het self-publishing platform Mijnchicklit-nl.

Houd je van schrijven en is een eigen boek je ultieme droom? Dan is dit je kans. Via het self-publishing platform Mijnchicklit-nl kun je vanaf nu heel gemakkelijk jouw droom werkelijkheid laten worden. Op Mijnchicklit-nl ben je als (beginnend) schrijver in staat om zélf op professionele wijze je eigen boek uit te geven. Zónder poespas. Zónder een contract. Je wordt ondersteunt bij het schrijven, opmaken en publiceren van jouw boek.

Nieuwe uitgave van Belinda Jones
Niet alleen biedt Chicklit-nl beginnende schrijvers een kans hun eigen boek op de markt te zetten, ook bekende auteurs verdienen een plaats op Mijnchicklit-nl. In samenwerking met uitgeverij Bloemendal geeft Mijnchicklit-nl twee oude titels van bestsellerauteur Belinda Jones opnieuw uit.

Doe mee aan de schrijfwedstrijd
Ter introductie van het nieuwe self-publishing platform Mijnchicklit-nl, organiseert Chicklit-nl een schrijfwedstrijd. Heb jij altijd al in de Louboutins van Sophie Kinsella willen staan of droom jij van een carrière zoals Chantal van Gastel? Doe dan mee aan de schrijfwedstrijd en wie weet schittert jouw boek straks tussen alle bekende boeken op Chicklit-nl. Je zou dan zomaar een glansrijke schrijverscarrière tegemoet kunnen gaan! De winnaar ontvangt namelijk een uitgebreid promotiepakket voor haar boek.

Publiceer voor 15 september 2013 je chicklit-manuscript op Mijnchicklit-nl en zend het deelnameformulier in bij de jury van de schrijdwedstrijd. Lees ook de voorwaarden op Chicklit-nl om mee te doen aan de schrijfwedstrijd. Houd Chicklit-nl goed in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze wedstrijd.

http://www.mijnchicklit.nl/site/

Lees ook:Anouk Hoefmans wint Mijnchicklit-nl schrijfwedstrijd
Lees ook:Welk boek mag zich Chicklit van het jaar noemen?
Lees ook:Welke chicklit wordt het boek van het jaar 2012?
Lees ook:Kobo breidt Kobo Writing Life uit met nieuwe functies
Lees ook:Meer dan 3000 leden en dwarsligger actie op Watleesjij.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.