Lowlands: jij kunt op het literair podium staan

Lowlands is uitverkocht, maar wie kan schrijven kan met zijn talent alsnog twee toegangskaarten bemachtigen! Lowlands en Literairwerk.nl organiseren namelijk speciaal voor literair talent onder de Lowlandsfans een schrijfwedstrijd. De winnaar krijgt niet alleen twee kaarten voor Lowlands 2011, maar verdient ook een plekje binnen het literatuurprogramma om zijn of haar werk voor te dragen.

Meedoen kan door je verhaal of gedicht (max. 2500 woorden) te plaatsen op www.literairwerk.nl. Doe het snel, want de redactie en andere bezoekers van de site geven feedback op de tekst en je kunt hem tot de sluitingsdatum nog zo vaak verbeteren als je wilt. Zo maak je dus nog meer kans om de beste te worden en de prijs in de wacht te slepen. Meedoen kan tot en met 18 juni. De wedstrijdvoorwaarden vind je hier. De jury bestaat uit de redactie van Literairwerk.nl en literair programmeur Sven Schlijper van Lowlands.

Lowlands vindt plaats van 19 t/m 21 augustus op evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. Naast een uitgebreid alternatief muziekprogramma is er op het festival ook een rijk aanbod aan theater, dans en comedy. Voor het literatuurprogramma komen Chuck Palahniuk, Wim de Bie, Nico Dijkshoorn, Jort Kelder, Ronald Giphart, Saskia Noort, Kluun en nog veel meer auteurs naar Biddinghuizen.

Lees ook:Literaire schrijfwedstrijd Boekenweek 2013 Literairwerk.nl
Lees ook:Lowlands schrijfwedstrijd: zoektocht naar nieuw talent
Lees ook:Promotie Nederlandse boeken in Groot-Brittannië
Lees ook:Literair tijdschrift speciaal voor de e-reader
Lees ook:Uitgeverij Contact organiseert schrijfwedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.