Write Now! geeft jonge schrijvers extra schrijfweek

Op veler verzoek is de inzendtermijn van Write Now! 2011 verlengd naar maandag 21 februari 2011. Op deze manier wil Write Now! nog meer schrijvers en schrijfsters in spe de kans geven een tekst in te sturen en zo mee te dingen naar de titel van meest belovende schrijftalent van het Nederlands taalgebied.

Write Now! wordt met vijftien voorronden in Nederland en drie in Vlaanderen gezien als een belangrijke plaats om jong schrijftalent te scouten. De wedstrijd wordt nauwlettend in de gaten gehouden door gerenommeerde uitgeefhuizen en bewees zichzelf in voorgaande jaren als kweekvijver van jong talent met successen als Maartje Wortel, Raoul de Jong en Deborah Klaassen.

Meer informatie op: www.writenow.nu.

Lees ook:Write Now! Nog drie weken te gaan…
Lees ook:Write Now! Doe je al mee? Deadline 1 april!
Lees ook:Schrijfwedstrijd Write Now! van start
Lees ook:Nieuwe boek van Raoul de Jong
Lees ook:Vreemdste boektitel van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.