BEM! en A.W. Bruna Lev. organiseren schrijfwedstrijd

In BEM! magazine nummer 3, die nu in de winkels ligt, gaat onder leiding van spiritueel bestsellerauteur Annemarie Postma een inspirerende verhalenwedstrijd van start. Daarmee geven ze aanstormend schrijftalent een kans. Lezers worden opgeroepen om hun persoonlijke verhaal op te schrijven en inclusief foto in te sturen. Dit verhaal moet gaan over een persoonlijke situatie rondom gezondheid. Deelnemers kunnen hun verhaal insturen tot 31 december 2010 waarna in BEM! nummer 5 (1 februari 2011 in de winkel) de uitslag bekend wordt gemaakt.

De professionele jury die de verhalen gaat beoordelen bestaat uit Annemarie Postma, Ingeborg Wind (redacteur bij A.W. Bruna Lev.) en Roos Schreuder (hoofdredacteur BEM! magazine). Na de shortlist van vijftien verhalen die wordt gemaakt door de professionele jury wordt een publieksjury gevormd bestaande uit onder andere lezers van BEM!. Zij zullen uiteindelijk bepalen welk verhaal het beste is en de hoofdprijs wint, bestaande uit publicatie van het verhaal met onderbouwing door Annemarie Postma en een boekenpakket ter waarde van€ 200,-. De nummers 2 en 3 worden gedeeltelijk gepubliceerd in het magazine met een verwijzing naar www.bemmagazine.nl waarop het verhaal in zijn geheel te lezen is.

Hier lees je meer over de voorwaarden en een aantal tips van bestseller-schrijvers.

Lees ook:Weer een nieuwe Annemarie Postma
Lees ook:Uitgeverij Contact organiseert schrijfwedstrijd
Lees ook:Azra nieuw literair magazine voor lezers en schrijvers
Lees ook:Schrijfwedstrijd Hella S. Haasse groot succes
Lees ook:The Deeper Secret van Annemarie Postma gaat in vertaling de wereld over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.