Nieuwe juryleden Herman de Coninckprijs bekend

Geert Joris, algemeen directeur van Boek.be en sponsor van de Herman de Coninckprijs heeft zich tegenover Knack uitgelaten over de nieuwe juryleden van deze poëzieprijs. De jury mag eind september pas gepresenteerd worden, maar Joris vertelt dat Elke Brems en Geert Sels samen met Lisbeth Imbo, Friedl’ Lesage en een vijfde onbekende uit het academische milieu de jury bemannen.

De namen zijn volgens de algemeen directeur nog onder voorbehoud, maar wij gaan er vanuit dat er niets meer zal veranderen. Dit vijftal zal dan ook gaan bepalen wie in januari 2010 met de prijs naar huis gaat. Eerder waren dit Charles Ducal, Myriam Van Hee en Peter Verhelst.

Lees ook:André Vandorpe wordt nieuwe directeur van Boek.be
Lees ook:Geert Joris wordt algemeen secretaris Nederlandse Taalunie
Lees ook:Uitgevers onderschatten groei impact internet
Lees ook:Premier Elio Di Rupo krijgt boekenmand van Boek.be
Lees ook:Gulden Boek voor programmator van Literatuur Vooruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.