Thomas Vanderveken ontmoet boeiende gasten

Foto: Joost Joossen

Thomas Vanderveken ontmoet boeiende gasten in de nieuwe reeks van ‘Alleen Elvis blijft bestaan’. Vanaf zaterdag 9 april ontmoet hij zeven markante mensen; de gesprekken zijn te zien via Canvas en canvas.be. Schrijver Tom Lanoye is de eerste gast.

Een trouw publiek, lovende kritieken en een begenadigde presentator: redenen genoeg voor Canvas om dit voorjaar een nieuwe reeks te programmeren van Alleen Elvis blijft bestaan. De formule blijft ongewijzigd. Thomas Vanderveken praat anderhalf uur lang met een boeiende gast over zijn of haar leven en werk. Twaalf beeldfragmenten sturen het gesprek. Negen daarvan kiest de gast zelf, de andere drie komen van de redactie en kunnen het gesprek een andere wending geven.

Ook na vijf seizoenen is er aan inspirerende gasten geen gebrek. Ze komen uit de meest diverse vakgebieden, ze hebben – elk op hun manier – hun strepen verdiend en ze spreken met bezieling over wat hen bezighoudt en richting geeft in het leven. Tom Lanoye, het perpetuum mobile van de Vlaamse letteren, mag op zaterdag 9 april om 22.35 u. de spits afbijten. De volgende afleveringen beginnen telkens om 21.20 u.

Lees ook:Tom Lanoye in Alleen Elvis blijft bestaan
Lees ook:Hugo Camps: Schrijven een alibi om niet te moeten leven
Lees ook:Arnon Grunberg ontmoet prominenten in De Balie
Lees ook:Gouden Uil kanshebbers
Lees ook:Alicja Gescinska toont stukje van haar ziel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.