Boekhandel Voorhoeve: Libris Boekhandel in nieuwe huisstijl

Boekhandel Voorhoeve, voorheen Plantage Voorhoeve, heeft zich aangesloten bij Libris. Daarmee is deze centraal gelegen winkel aan de Kerstraat 77-79 in Hilversum de eerste winkel die de recent gelanceerde nieuwe huisstijl voert. De nieuwe Libris-stijl – ‘vol van boeken’ – geeft invulling aan de focus op kwaliteit: een zeer breed assortiment, een passend advies van lokale boekhandelaren en het authentieke gevoel van een eigentijdse boekwinkel.

Eigenaren van de reeds bestaande Boekhandel Voorhoeve in Hilversum zijn Amin Usman en Klaartje de Vocht. Amin, tevens mede-eigenaar van 62Damrak Plus, een onderneming in vernieuwende productconcepten voor de boekhandel, speelt zijn rol op de achtergrond. Klaartje is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

“We zijn verheugd dat we onze passie voor ondernemen en lezen nu kunnen inzetten onder de vlag van het kwaliteitsmerk Libris. De nieuwe huisstijl en strategie van Libris passen perfect bij de mogelijkheden van onze winkel”, zegt Amin Usman. “De markt, het vak, de consument: alles is volop in beweging. Klaartje en ik proberen samen met Libris en 62Damrak Plus daar een passend antwoord op te geven, een ongelofelijk interessante uitdaging. Aan ons enthousiasme en het vakkundige team zal het in ieder geval niet liggen.”

De nieuwe huisstijl van Libris is te bekijken in de webwinkel van Boekhandel Voorhoeve op www.libris.nl/voorhoeve.

Lees ook:Service en expertise van de Libris-boekhandels ook online
Lees ook:Internetzuil in boekhandels Libris en Blz.
Lees ook:Bibliotheek in nieuwe huisstijl symboliseert bibliotheekvernieuwing
Lees ook:Gordon zet tatoeage bij 25.000 verkochte exemplaren
Lees ook:Wake-up call South Beach Dieet Arthur Agatston

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.