Service en expertise van de Libris-boekhandels ook online

Libris-boekhandels staan al jaren voor kwaliteit als het om boeken gaat: een zeer breed assortiment, een passend advies van lokale boekhandelaren en het authentieke gevoel van een ‘ouderwetse’ boekwinkel. Deze specifieke kwaliteiten vertaalt de keten van zelfstandige boekhandels nu ook naar de webwinkel op www.libris.nl en naar de eBooks-tak. Voor de klant betekent dit onder meer online toegang tot vele honderden professionele boekrecensies, nog meer focus op de actualiteit in het boekenaanbod, een snelle beantwoording van vragen en voor 23.00 uur bestelde boeken de volgende dag al in huis – met gratis verzending.

De meest zichtbare veranderingen die Libris doorvoert, zijn de nieuwe pay-off ‘Vol van boeken’ en de aangepaste, modernere huisstijl die te zien is in de bijna honderd aangesloten boekhandels en in de webwinkel op www.libris.nl. Aansluitend hierop is er onder meer een Libris-zomerkrant gelanceerd; de eerste krant in de nieuwe huisstijl en met de pay-off ‘Vol van boeken’. Veel van de boekhandels hebben hierin een eigen katern om hun specifieke kennis en kwaliteiten over te brengen.

“We merken dat mensen zeer loyaal zijn aan onze boekhandels. We staan dan ook te boek als een merk dat kwaliteit levert. De boekenkoper van tegenwoordig wil meer dan alleen toegang tot de winkel in de straat. Hij of zij wil kunnen kopen op het moment dat het hem of haar uitkomt en via het kanaal dat op dat moment het meest praktisch is. Daarbij wil men echter de kwaliteit en het gevoel van de winkel niet verliezen. Dat is precies wat we met dit nieuwe beleid nastreven: het behoud van onze kwaliteit en de doorvertaling ervan naar onze andere verkoopkanalen”, zegt Caroline Damwijk, directeur van Libris-boekhandel. “Dankzij de individuele boekhandelaren die vol passie ondernemen, geven we ons landelijke merk een lokale invulling. Een invulling die klanten vanaf nu ook online en bij de aankoop van eBooks terugvinden.”

De nieuwe huisstijl van Libris is te bekijken in de webwinkel op www.libris.nl.

Lees ook:Boekhandel Voorhoeve: Libris Boekhandel in nieuwe huisstijl
Lees ook:Internetzuil in boekhandels Libris en Blz.
Lees ook:Boekhandelsketen De Slegte versterkt uit crisis
Lees ook:Experts geven boekentips op Boox.nl
Lees ook:ECI Nederland zet succesvolle online strategie door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.