Nieuwe romanreeks vol erotiek, romantiek en spanning

Amber is de nieuwe romanserie van A.W. Bruna uitgevers. Vanaf april worden de eerste drie boeken in de reeks uitgegeven. Je moet hierbij denken aan boeken voor een groot lezerspubliek dat niets liever wil dan heerlijk wegdromen bij een romantisch en spannend verhaal.

Hiervoor zijn de beste titels op het gebied van romantiek, erotiek en romantic suspense geselecteerd. Sfeervol vormgegeven en scherp geprijsd. Elke twee maanden verschijnen er drie nieuwe boeken. Gelijktijdig met het papieren boek verschijnt ook het e-book. De paperback gaat € 7,99 kosten, het e-book € 5,99.

Juliette van Wersch, adjunct-uitgever legt uit: “Als grote commerciële uitgeverij misten we in ons fictiefonds van thrillers, spannende en humoristische romans eigenlijk een van de meest populaire genres: de romantische fictie. Het echte zwijmelwerk, in compacte vorm, snel en lekker. Daarnaast merkten we dat er een toenemende vraag naar romantiek (spannend of erotisch) kwam en zagen we het potentiële verkoopsucces van dit genre als e-book. Amber staat voor warmte, sensualiteit, zoet en zelfvertrouwen.”

Lees ook:Boeken top 10 Marktplaats aangevoerd door Linda de Mol
Lees ook:NS Thriller Wissel groot succes
Lees ook:Uitgeverij Q breidt uit onder leiding van Wendy Wilbers
Lees ook:Simone van der Vlugt auteur spannende geschenkboek
Lees ook:Mailen met Esther Verhoef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.