Het volledig verrijkte e-book The Rolling Stones: 50

“Dit is ons verslag van 50 fantastische jaren. Toen we begonnen waren we een bluesbandje dat optrad in kleine clubs. Nu vullen we de grootste stadions van de wereld met een show die wij al die jaren geleden nooit voor mogelijk hadden gehouden. In dit boek, samengesteld door onszelf, staan de mooiste foto’s en anekdotes uit ons eigen, en alle andere archieven”, aldus Mick, Keith, Charlie en Ronnie van The Rolling Stones.

Ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de grootste rock ‘n’ roll-band ter wereld verschijnt dit volledig verrijkte e-book met video’s, meer dan 1200 foto’s en afbeeldingen, een heel scala aan gebruiksvriendelijke mogelijkheden: schaalbare fotoseries, een interactieve wereldkaart met alle optredens van de afgelopen vijf decennia, oproepbare playlists van de concerttournees, en concertposters en andere affiches. Deze digitale editie is verrijkt met ‘De Kluis’ met 100 foto’s uit het uitgebreide archief van de Britse krant The Daily Mirror.

Wat is een iBook Author?
De tijd is voorbij dat een digitaal boek niets anders was dan lezen vanaf een scherm in plaats van papier. Mede dankzij het door Apple ontwikkelde programma iBooks Author is het mogelijk om digitale boeken te maken die bol staan van de multimedia en interactiviteit. Foto’s vergroten, door achtergrondinformatie bladeren, kijken naar video’s en 3D-afbeeldingen, luisteren naar geluidsfragmenten, de sterrenhemel afturen op een interactieve kaart, een quiz, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees ook:Eerste Europese Social Media boek
Lees ook:Digitale videobewerking voor senioren
Lees ook:Alle verhalen van Arthur Japin een half jaar lang in DNP
Lees ook:Visuele stappengids Picasa
Lees ook:Digitale fotobewerking met Picasa voor senioren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.