Escober schrijft internationale ontwerpwedstrijd uit

De langverwachte nieuwe thriller ‘Overkill’ van schrijversduo Escober verschijnt 16 april aanstaande. Vanaf nu kan iedereen via het gerenommeerde internationale ontwerpersplatform Crowdspring.com meedoen aan de ontwerpwedstrijd voor het nieuwe Escober-logo. Het logo zal uiteraard gebruikt worden voor het omslag van het nieuwe boek, maar ook worden ingezet bij de nieuwe ontwerpen van de backlist en merchandising. De deadline voor inzenden is 29 januari.

Escober is het pseudoniem van bestsellerauteur Esther Verhoef en haar man Berry Verhoef. Samen schrijven zij keiharde actiethrillers met psychologische diepgang. Eerder verschenen van Escober ‘Onrust‘, ‘Onder Druk‘, ‘Ongenade‘ – de zogenaamde Sil Maier-trilogie – en ‘Chaos‘, die allen genomineerd werden voor belangrijke prijzen. ‘Onder druk’ won de Diamanten Kogel. Rinkel Film/Fu Works bezit de filmrechten van de Sil Maier-trilogie.

www.escober.nl

Lees ook:Boeken Esther Verhoef ook als e-book verkrijgbaar
Lees ook:Mailen met Esther Verhoef
Lees ook:Paul Verhoeven regisseert The Surrogate met Halle Berry waarschijnlijk in hoofdrol
Lees ook:Tweede deel uit de verslavende Engelsfors-trilogie
Lees ook:Nieuwe thriller koningin van de misdaad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.