Gratis verzending Bruna.nl; géén minimum orderbedrag

Bruna.nl maakt online shoppen aantrekkelijker. Vanaf nu worden alle bestellingen van deze snelgroeiende webwinkel gratis binnen 24 uur bezorgd op het door de klant gewenste adres. Daarbij geldt géén minimum orderbedrag en dat maakt bruna.nl uniek in Nederland.

Bruna.nl heeft een ruim assortiment boeken, eBooks, school- en studieboeken en cadeaus. Alle artikelen worden gratis verzonden. Dus ook die ene vakantiethriller die nog snel in de koffer moet, wordt zonder verzendkosten binnen 24 uur bezorgd.

Lees ook:Franchiseformule Bruna stapt in verkoop eBooks
Lees ook:Nu ook Engelstalige boeken bij Bruna.nl te bestellen
Lees ook:Boeken in webwinkel Hema
Lees ook:Donald Duck weken bij Bruna
Lees ook:‘Verzendkosten online boeken afschaffen!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.