Nieuwe website voor de Gouden Boekjes

De Gouden Boekjes – de serie prentenboekjes met de herkenbare verhalen, de kleurrijke illustraties en het Gouden randje, hebben een nieuwe website. De vernieuwde site biedt behalve een overzicht van alle Gouden Boekjes en het Gouden Boekjes nieuws, nu ook vermaak voor diegenen waarvoor de Gouden Boekjes gemaakt worden: de kinderen.

Ontwerp
Wie naar www.goudenboekjes.nl surft, belandt op een website voor kinderen. ‘Klik op een van de vier vakken om te spelen ́, hoor je. De vlakken zijn gemaakt in de herkenbare Gouden Boekjes kleuren (oranje, groen, roze en blauw) en leiden je naar kleurplaten, spelletjes, filmpjes en liedjes. Want Gouden Boekjes zijn er heus niet alleen maar om te lezen. De navigatie is kindvriendelijk en vanwege de gesproken instructies zelfs voor de allerkleinsten goed te begrijpen. En – ook niet onbelangrijk – op het schermpje van een telefoon blijven de knoppen groot genoeg.

Kijken, luisteren, kleuren en spelen
Het kindergedeelte van de website bevat momenteel vier Gouden Boekjes filmpjes, vier liedjes en zes kleurplaten. Binnenkort komen daar nog vier spelletjes bij.

Volwassenen kunnen uiteraard op de website terecht voor informatie over oude en nieuwe boekjes, actualiteiten rondom de Gouden Boekjes en achtergrondinformatie.

Lees ook:Nieuwe reeks schuifboekjes van Clavis
Lees ook:Uitbreiding Gouden boekjes assortiment bij Albert Heijn
Lees ook:Albert Heijn start exclusieve samenwerking met Gouden Boekjes
Lees ook:Anita Witzier en Natasja Froger lezen voor uit speciale boekjes
Lees ook:Oude boekjes van Dick Bruna verschijnen weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.