Thrillerauteur Kim Moelands maakt overstap naar A.W. Bruna

Kim Moelands, thrillerauteur en voormalig hoofdredacteur van Ezzulia.nl stapt met haar fictieboeken over van uitgeverij The House of Books naar De Arbeiderspers | A.W. Bruna Uitgevers. Haar boeken zullen verschijnen bij A.W. Bruna Fictie. Moelands verwierf landelijke bekendheid door de twee autobiografische romans ‘Ademloos’ en ‘Grenzeloos’ die zij schreef over haar leven met taaislijmziekte, een chronische aandoening met een zeer beperkte levensverwachting.

In 2010 onderging zij een dubbele, levensreddende longtransplantatie, die voor haar de weg vrijmaakte om zich volledig te storten op het schrijven van spannende fictie. Haar eerste thriller, ‘Weerloos’, verscheen in 2010 en werd buitengewoon goed ontvangen.

Over haar overstap naar AP|AWB zegt Moelands: “In goed overleg met mijn huidige uitgever The House of Books heb ik besloten om een scheiding aan te brengen in mijn non-fictie en fictieboeken. ‘Ademloos’ en ‘Grenzeloos’ blijven daar, maar met mijn thrillers maak ik een nieuwe start bij AP|AWB. Wij zijn beiden enthousiast en ik verheug me erg op de samenwerking.”

Moelands’ eerstvolgende boek is ‘Verdieping X’, een razendsnelle thriller over de jonge Utrechtse bloeddokter Floor van Schaik die de levens moet redden van een groep discogangers die massaal ziek wordt na het innemen van een nieuwe en onbekende partydrug. Het boek verschijnt midden november.

Lees ook:Verdieping X, razendspannende thriller van Kim Moelands
Lees ook:Kim Moelands Ademloosweken moeten voor extra donoren zorgen
Lees ook:Tess Gerritsen auteur Maand van het Spannende Boek 2014
Lees ook:Voorproefje: Ademloos – Kim Moelands
Lees ook:NS Thriller Wissel groot succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.