Filmrechten Rendez-vous van Esther Verhoef verkocht

Rachel van Bommel (producent Millstreet Films) en Esther Verhoef

Esther Verhoef tekende de contracten voor de verfilming van haar bestseller ‘Rendez-vous’ met producent Millstreet Films. Het is de eerste keer dat een boek van Verhoef wordt verfilmd. “Rendez-vous is voor veel van mijn lezers hun favoriete boek, dus de lat ligt hoog, maar ik heb veel vertrouwen in deze samenwerking en kan niet wachten om het eindresultaat te zien”, aldus de schrijfster.

In ‘Rendez-vous’ gooit Simone (34) het roer om. Samen met haar man Eric en hun twee kinderen koopt ze een bouwvallig landhuis in het zuiden van Frankrijk, om hiervan een chambres d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een zinderende affaire met een van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke twintigjarige Michel. Ze raakt daardoor langzaam maar zeker de controle over haar leven kwijt. De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

‘Rendez-vous’ werd in 2006 genomineerd voor de NS Publieksprijs en in januari 2007 won Verhoef als eerste Nederlandse auteur de Zilveren Vingerafdruk, de publieksprijs voor beste thriller. Het boek ging al meer dan 300.000 keer over de toonbank en is onder andere vertaald in het Engels, Duits en Russisch. Van Verhoefs thrillers zijn in Nederland ruim een miljoen exemplaren verkocht. Verhoef won dit jaar de NS Publieksprijs voor haar thriller ‘Déjà Vu’.

De opnames van ‘Rendez-vous’ staan gepland voor 2012. Independent Films brengt de film in 2013 uit in de bioscoop.

Lees ook:Esther Verhoef wint NS Publieksprijs met Déjà vu
Lees ook:opnieuw prijs voor Ether Verhoef
Lees ook:Boektrailer: Rendez Vous – Esther Verhoef
Lees ook:Boeken Esther Verhoef ook als e-book verkrijgbaar
Lees ook:Simone van der Vlugt auteur spannende geschenkboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.