Roman Stefan Brijs wordt vertaald in het Chinees

De Chinese vertaalrechten van ‘De engelenmaker’ van Stefan Brijs zijn aan Hunan Literature and Arts in Shanghai verkocht. Tijdens de recente boekenbeurs in Beijing bleek al dat er veel belangstelling was voor De engelenmaker. Hunan is tevens de uitgever van ‘De wandelaar’ van Adriaan van Dis.

‘De engelenmaker’ wordt uit het Engels in het Chinees vertaald en verschijnt binnen anderhalf jaar in China. In Chinese vertaling beslaan Nederlandstalige boeken overigens ongeveer een derde van het origineel.

Stefan Brijs (1969) brak in 2005 door met ‘De engelenmaker’. De roman werd diverse keren genomineerd en bekroond. Er zijn meer dan 125.000 exemplaren van verkocht en het is in vele landen vertaald, waaronder Amerika, Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Rusland

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Filmrechten De engelenmaker van Stefan Brijs verkocht
Lees ook:Gerbrand Bakker wint Boek-delenprijs
Lees ook:Vertaalrechten Ventoux van Bert Wagendorp verkocht
Lees ook:Wie gun jij de Boek-delenprijs 2009?
Lees ook:Robot schrijft bijbel over

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.