Marion Pauw wisselt met fans van gedachten

Marion Pauw wisselt op de Senseo Facebook-pagina van gedachten met fans over boeken, lezen en het schrijven van verhalen. Marion Pauw is daarmee de achtste bekende Nederlander die op deze pagina met mensen in gesprek gaat over hun passie.

Auteur Marion Pauw (1973) maakte haar debuut in 2005 met haar boek ‘Villa Serena’, waarna ze snel uitgroeide tot een van de vier grote thrillerschrijfsters in Nederland. Met haar boek ‘Daglicht’ dat in 2008 verscheen, won Marion Pauw de Gouden Strop. Deze psychologische thriller wordt op dit moment verfilmd. Andere titels van Marion Pauw zijn ‘Drift’ (2006), ‘Zondaarskind’ (2009) en haar meest recente boek ‘JetSet’ (2010).

Op de Facebook-pagina praat Marion Pauw met haar fans over haar passie voor literatuur. Bovendien geeft zij tips over het schrijven van boeken en verhalen. Marion Pauw: “Schrijven is een solitair beroep. Hoe leuk is het dan om via Facebook contact te hebben met lezers? Ik wil heel graag met lezers en aspirant-schrijvers tips en ervaringen uitwisselen over het vak. En natuurlijk houd ik fans op de hoogte van wat ik zelf graag lees.”

Tijdens een offline koffiemoment krijgen de fans later dit jaar de mogelijkheid om, onder het genot van een kopje Douwe Egberts Senseo, ook in het echt met Marion Pauw over het schrijversvak praten.

Op de Facebook-pagina van Senseo gaan mensen met elkaar én met bekende Nederlanders in gesprek over hun wederzijdse interesses. Zo spreekt schrijfster Judith Visser momenteel over boeken, jazz-zangeres Kris Berry deelt haar passie voor muziek en styliste Danie Bles praat over de laatste mode. Naast de online gesprekken brengt het merk ook offline fans bij elkaar door regelmatig koffiemomenten te organiseren.

Lees ook:Kopje koffie drinken met Susan Smit en Judith Visser
Lees ook:Marion Pauw auteur Maand van het Spannende Boek 2015
Lees ook:Signatuur start BoekenQuiz op Facebook
Lees ook:Marion Pauw gastrecensent Watleesjij.nu
Lees ook:Al bijna 5 miljoen Nederlanders hebben Facebook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.